Schoenadvies

Een belangrijk onderdeel van de podologische behandeling is het geven van schoenadvies. Een schoen heeft als functie onze voeten te beschermen, maar een foutieve schoen kan de oorzaak zijn van vele voetproblemen. Om deze klachten te vermijden is het soms noodzakelijk om van schoengedrag te veranderen.

Waarop moet je letten om een goede schoen te kopen?

Voldoende plaats voor de tenen (in de hoogte, niet alleen in de lengte en breedte!)
Een voldoende stevige doch soepele contrefort.(hielstuk)
De zool mag enkel plooien ter hoogte van de tenen(waar je afrolt) en mag je niet kunnen "uitwringen" zoals een dweil.
Een goede sluiting om te kunnen aanpassen aan de wreef.

Naast deze algemene voorwaarden voor een goede schoen, kan de podoloog u schoenadvies op maat geven:  welke schoen is voor jouw voeten de goede schoen?

A1
A2
A3
A4
A5

specifieke voetverzorging

specifieke voetverzorging

Biomechanisch onderzoek

Biomechanisch onderzoek

Schoenadvies

Schoenadvies

Suikerziekte

Suikerziekte

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Ook pijn in de voeten ?

Dominique Joris is  podoloog met een eigen privépraktijk te Sint-Gillis-Waas. De podoloog onderzoekt en behandelt klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voet. Aarzel niet om steeds vrijblijvend contact op te nemen met Dominique en een afspraak vast te leggen.

Contacteer me op info@podologie-dominiquejoris.be voor een intakegesprek, zodat je meteen weet of ik jou kan verder helpen. Zo verlies je geen kostbare tijd en word je meteen goed geholpen.

 

 

Sint-Niklaasstraat 145 , 9170 Sint-Gillis-Waas  /  Telefoon: 03/296.04.92  /  GSM:0496/92.29.18  /  info@podologie-dominiquejoris.be

Mooi en betaalbaar webdesign: www.eeneigenwebsite.be