Iedereen met een klacht ter hoogte van de voeten of ter hoogte van het bewegingsapparaat kan terecht bij de podoloog. Vaak voorkomende doelgroepen zijn

KINDEREN

Vaak komen bezorgde ouders langs bij de podoloog omdat hun kind "platvoetjes" heeft, of het op een "rare manier" stapt. Ook statiekafwijkingen zijn vaak een zorg voor de ouders.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

VOLWASSENEN

De oorzaak van de klacht bij volwassenen kan heel variabel zijn. Deze kan erfelijk bepaald zijn, door verkeerd schoeisel te dragen, werk gerelateerd zijn,  systeemaandoeningen zoals reuma,...
De podoloog gaat dan ook op zoek naar deze oorzaak om zo de klacht te behandelen.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

SPORTERS

Een sporter heeft een groter risico om het bewegingsstelsel te overbelasten. Dit kan gemakkelijk klachten geven aan spieren, pezen, ligamenten,... Maar ook de huid en de nagels zien af tijdens het sporten.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

DIABETESPATIENTEN

Diabetespatiënten verdienen extra aandacht voor de voeten. Een diabetespatiënt heeft immers een groter risico op voetwonden dan een niet-diabeet.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

Kinderen

Kinderen

Volwassenen

Volwassenen

Sporters

Sporters

Diabetespatienten

Diabetespatienten

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Ook pijn in de voeten ?

Dominique Joris is  podoloog met een eigen privépraktijk te Sint-Gillis-Waas. De podoloog onderzoekt en behandelt klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voet. Aarzel niet om steeds vrijblijvend contact op te nemen met Dominique en een afspraak vast te leggen.

Contacteer me op info@podologie-dominiquejoris.be voor een intakegesprek, zodat je meteen weet of ik jou kan verder helpen. Zo verlies je geen kostbare tijd en word je meteen goed geholpen.

 

 

Sint-Niklaasstraat 145 , 9170 Sint-Gillis-Waas  /  Telefoon: 03/296.04.92  /  GSM:0496/92.29.18  /  info@podologie-dominiquejoris.be

Mooi en betaalbaar webdesign: www.eeneigenwebsite.be