• 1
  • 2
  • 3

WAT IS PODOLOGIE ?

Podologie is nog niet echt gekend bij het grote publiek. "een podoloog doet iets met voeten", is een vaak gehoorde uitspraak. Een podoloog is echter veel meer dan dat. Hij/Zij is als het ware de "ingenieur van de voet".

Een podoloog is een paramedicus gevormd door een driejaarlijkse  bachelor opleiding aan de Hogeschool, die klachten ter hoogte van de voet onderzoekt en behandelt. Daarom mag je de podoloog niet verwarren met een pedicure.
Podologie is een paramedische discipline,  die op zoek gaat naar de oorzaak van een klacht ter hoogte van de voet of onderste lidmaat en deze klacht gaat behandelen. Deze klachten kunnen nagel-of huidproblemen zijn of van biomechanische aard zijn.(bv spier-peesletstels)

DOELGROEPEN

Kinderen

Kinderen

Volwassenen

Volwassenen

Sporters

Sporters

Diabetespatienten

Diabetespatienten

Even voorstellen

Dominique Joris

Podologe Dominique Joris is afgestudeerd aan de Arteveldehogeschool te Gent in 2004 als bachelor in de podologie en momenteel werkzaam in privé-praktijk te Sint-Niklaasstraat 145 te Sint-Gillis-Waas sinds 2005

ERVARING:

- Docente opleiding podologie aan de Arteveldehogeschool te Gent sinds 2014.
- 10 jaar podoloog in diabetisch voetkliniek te Jette,  UZ Brussel.

Lynn De Baerdemaeker

- Afgestudeerd als bachelor in de podologie in juni  2016
- Werkzaam in de praktijk sinds augustus 2016

Podoloog in Sint-Niklaas

 

Sint-Niklaasstraat 145 , 9170 Sint-Gillis-Waas  /  Telefoon: 03/296.04.92  /  GSM:0496/92.29.18  /  info@podologie-dominiquejoris.be

Mooi en betaalbaar webdesign: www.eeneigenwebsite.be